Awwwards

P i t c h e r

Creatieve denkers, digitale doeners

FCA Capital / Hymer

Online op reis naar Campers en Caravans

UX design, Laravel Development, Wordpress development

Digitale reis

Bij Hymer kwamen we aan tafel om onze kennis van automotive in te zetten. Hymer is een sterk merk in Nederland, met zijn roots in begin jaren 70 heb je er vast wel eens een zien rijden op de weg. De campers (en caravans van Eriba) staan voor de beste kwaliteit en het hoogste comfort in zijn klasse.

Wie digitaal op reis is naar een nieuwe camper of caravan komt nu niet aan zijn trekken. Een écht goed platform waar alle informatie samenkomt ontbreekt. Daar stapt Hymer samen met Pitcher in.

Digitale reis

Rijk uitgerust platform

Om de ideale klantreis mogelijk te maken is een slimme aanpak nodig. Voor het actuele aanbod van alle campers en caravans in Nederland koppelen wij met Hexon en Ovis aan het door ons gebouwde platform voor Hymer. Hierdoor ontvangen wij de meest recente data, stroomlijnen dit in ons systeem en presenteren dit aan de klant. Wél op vakantie maar niet direct het geld beschikbaar om een mooie camper of caravan te kopen? Geen probleem! Een uniek element in onze aanpak is namelijk de calculator die actief berekent wat je kan lenen en voor hoeveel per maand. Alles uiteraard volgens AFM regels.

Bezoek de website

Sterke motor

De sterke motor die in de campers van Hymer zit bootsen wij feilloos na met de implementatie van Laravel in het platform. De Laravel applicatie heeft een eigen API waar externe aanbieders campers en caravans heen kunnen sturen die middels afgesproken regels op het platform verschijnen. De medewerkers van Hymer kunnen werken met een uitgebreide financieringscalculator waarmee rentepercentages, staffels en merk-afspraken bijgehouden kunnen worden. Daarbovenop hebben wij WordPress geïmplementeerd om de medewerkers van Hymer de mogelijkheid te geven om de inhoud van de site zonder obstakels aan te kunnen passen.

Dealers kunnen middels 1 click een uitgebreide prijskaart uitdraaien die bij het object te presenteren is. Hierdoor ziet een klant in één oogopslag alle gegevens van de camper of caravan en kan het direct zien wat deze maandelijks zou kosten bij financiering.

FCA Capital / Hymer

Bekijk de volgende case
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.