Awwwards

P i t c h e r

Creatieve denkers, digitale doeners

Onze aanpak

Voorafgaand maken we heldere afspraken met elkaar, we bepalen prioriteiten en een ‘lijst van eisen’ voor ‘livegang’ van de website en ook welke zaken in een volgende fase opgepakt worden. Zo is het helder wie binnen de samenwerking waar verantwoordelijk voor is en houden we grip op de verwachtingen.

Mobile first

Een responsive design spreekt voor zich. Wij hanteren een ‘mobile first’ aanpak, dat houdt in dat we extra aandacht besteden aan het goed functioneren en orderen van de content op een mobile device.

Bekijk de Mailcampaigns case

Goed en prettig beheer

We snappen dat een website of platform goed beheerbaar moet zijn, we besteden veel aandacht aan een fijne werking en beheerbaarheid van het CMS. We brengen in kaart welke verschillende beheerrollen er zijn en stemmen dit goed af zodat iedere gebruiker een prettige ervaring heeft met het CMS.

Focus op de gebruiker

USABILITY

Wij ontwerpen altijd met focus voor de eindgebruiker, daarin staat een prettige en gebruiksvriendelijke usability centraal. Een duidelijke navigatie, een heldere boodschap en de belangrijkste functionaliteiten binnen zo min mogelijk ‘klikken’ is het uitgangspunt van ons designproces. Deze aanpak heeft zich al vaak bewezen en draagt bij aan het succes van een website.

Ik wil ook een optimale conversie!

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Onze experts weten precies hoe nieuwsgierige bezoekers omgezet tot loyale klanten. Met oog voor jouw e-commerce of commerciële doelstelling weten onze conversie-specialisten maximaal resultaat uit een website of webshop te halen. Dit doen we door (afhankelijk van de doelstellingen) bijvoorbeeld kanaalbrede marketingtunnels te ontwikkelen, heldere landingspagina’s te ontwerpen, ijzersterkte campagnes te lanceren en dit alles goed door te meten en bij te sturen.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.