Awwwards

P i t c h e r

Creatieve denkers, digitale doeners

Leasedesk

Alle leasevormen, één Leasedesk.

Digitale strategie, UX design, Laravel Development, Wordpress Development

Snel schakelen

BD Lease is de grootste intermediair op het gebied van (zakelijk) financieren in Nederland.

Met bevlogen professionals die de weg 😉 kennen in de leasemarkt weten ze zowel de zakelijke als particuliere rijder perfect te bedienen. Aan ons de taak om dit te vertalen naar een online positionering die past bij het servicelevel van BD Lease.

Alle leasevormen

zowel Financial Lease, Particuliere Lease als Operationele Lease bekijken, vergelijken en afsluiten. Een unieke positionering in de alsmaar versnellende leasemarkt.

De weg naar succes

Om alle leasevormen op de juiste manier te tonen, alle prijzen direct te kunnen calculeren, garanderen én afsluiten zijn veel tools nodig.

Zowel financiële formules om een lease tot achter de komma uit te rekenen als koppelingen met externe aanbieders.Hierbij werken wij samen met Hexon (de grootste verzamelaar van autodata in Nederland), RDW, Kamer van Koophandel en Autodisk. Door tools slim te combineren kunnen wij zorgen voor een prettige klantreis binnen het gehele platform.

Bekijk het aanbod
De weg naar succes

De motor

De motor van dit ingenieuze systeem bestaat – anders dan een auto weten wij inmiddels – uit meerdere motoren die met elkaar ‘praten’. Een super-dikke-BMW, zeg maar.

Door gebruik te maken van het PHP framework Laravel leggen wij een stabiele basis binnen het gehele platform. In het geval van Leasedesk zetten wij het in op meerdere niveaus binnen de applicatie, zowel als eigen API als verwerker van extern data. Daar waar Laravel stopt begint WordPress, ons go-to CMS voor het eenvoudig en snel kunnen beheren van content binnen alle websites. Door een uitgebreide integratie is het mogelijk data op te halen uit de Laravel applicatie om die te tonen op bijvoorbeeld een landingspagina.

FCA Capital / Hymer

Bekijk de volgende case
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.