Awwwards

P i t c h e r

Creatieve denkers, digitale doeners

Ons recept voor succes

E-commerce bestaat uit veel verschillende facetten die nauwlettend afgestemd dienen te worden: een stabiel en breed ondersteund platform, doordachte sales funnels die aansluiten bij je doelgroep(en), effectieve en opvallende campagnes en uiteraard een sterk design met fijne usability. Pitcher heeft al deze disciplines in huis en overziet daarmee het totale traject en weet daarmee al deze verschillende facetten naadloos op elkaar aan te sluiten. Daarnaast zijn wij betrokken teamspelers die graag zaken begrijpelijk toelichten.

E-commerce 

Via een mooi plaatje, naar een snelle en converterende webshop. Onze specialisten met jarenlange ervaring werken dagelijks voor onze E-commerce klanten. Of het nu gaat om online strategie, conversieverhoging, e-mailmarketing of juist het bouwen van een Magento 2 of WooCommerce shop.

B2B en B2C

Door onze ervaring in zowel Business to Consumer als Business to Business kennen wij alle do’s and dont’s. Zakelijke en particuliere gebruikers hebben andere behoeftes in een webshop waarin voorzien moet worden om een prettige online ervaring neer te zetten.

Zo wil een zakelijke webshop dat er pas een bestelling kan worden gedaan na inloggen, hebben klanten klant-specifieke prijzen en willen ze actueel inzicht geven in voorraad. Een consumenten shop heeft dan weer een Google Shopping integratie, een loyaliteitssysteem en triggers op gratis verzending.

Onze specialisten kennen vanuit deze behoeftes het ontwerp én de techniek en implementeren dit zonder problemen. Of het nu gaat om een koppeling tussen je shop en Microsoft Dynamic NAV of juist Exact, wij weten de weg.

B2B en B2C

Magento 2

Hier zijn we heel eerlijk over, dit is onze eerste keus in grote e-commerce trajecten. Onze certified Magento Developer kennen de ins-and-outs van zowel Magento 1 als Magento 2 en draaien hun hand niet om voor mooie stukken maatwerk. Magento 2 is een breed gedragen Open-Source e-commerce oplossing met een grote communitie.

Door de geheel vernieuwde API van Magento 2 verbindt je shop binnen no-time met externe systemen. Van e-mailmarketing tot payment-oplossing en van ERP pakket tot voorraad beheer in je loods.

Koppelingen

Een Woocommerce of Magento 2 shop is vaak een onderdeel in een grote keten. Een keten die begint bij je PIM systeem of ERP pakket en eindigt bij het uitleveren van pakketten in de loods, met daarna natuurlijk een stuk e-mailmarketing. Om dit te bereiken werken wij nauw samen met meerdere aanbieders van software die lekker werkt met je shop.

  • E-mailmarketing middels Mailcampaigns & Mailchimp
  • ERP koppelingen met Microsoft Dynamics NAV, Exact Online, Exact Globe
  • ERP & PIM koppeling met Picqer
  • ERP & PIM koppeling Microcash
  • ERP koppeling met UNIT4
  • Payment koppelingen met Buckaroo & Mollie
  • Verzendoplossingen met POSTNL, DHL, UPS, Transmission & Sendcloud

Bekijk alle

Mogelijkheden

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.