Case

Yourco

Online platform

 DE KLANT

Onze klant (die graag op de achtergrond blijft) is actief in commercieel vastgoed. Met meer dan 300 winkel- en horecapanden in Nederland en België is het een middelgrote speler.

–  DE UITDAGING

Steeds meer winkelstraten worden ontsierd door verhuur-en verkoopborden. Een ontwikkeling die ook voelbaar is voor onze klant. Om deze ontwikkeling niet met lede ogen aan te zien, hebben we de omslag gemaakt van een reactieve marktbenadering naar een onderscheidende actieve benadering.

–  ONZE OPLOSSING

In co-creatie met de klant ontwikkelden we het unieke ondernemersplatform Yourco dat staat voor ‘Your Company’. Het platform biedt geen vierkante meters bedrijfsruimte aan, maar juist ondernemerskansen. Onderzoek naar lokale behoeften via Facebook maakt onderdeel uit van de nieuwe strategie en blijkt erg succesvol.

Wireframe/Design  –  Online platform –  Optimalisatie  –  E-mail marketing  –  Social marketing  –  Google marketing

ONTWIKKELING ONLINE PLATFORM

Van poelier tot herenmodezaak en van lunchroom tot hakkenbar. Het online platform kent inmiddels meer dan 20 ondernemerskansen die we het komende jaar flink uit gaan breiden.

DOELTREFFEND

Het platform is gebouwd als leadgenerator. Verschillende triggers zijn ingesteld om gegevens van bezoekers te genereren. Op deze manier bouwen we een database op die ervoor zorgt dat de opdrachtgever actief aan de slag kan om potentiele huurders te benaderen.

Van concept tot creatie

Het omdraaien van de vraag; van het aanbieden van kantoorruimte naar het aanbieden van kansen is iets wat in co-creatie van VD-Group ontstaan is. Door het plaatsen van poll’s binnen de gemeente waar het pand staat, komen we te weten wat er speelt en waar er behoefte aan is. Door slim gebruik te maken van social-advertising (Facebook & Instagram) komen we direct tot de kern.

Yourco.nl

Het vernieuwde platform
null

Meer weten?

Geef Luuk een belletje, vindt-ie leuk!

tijn_small

Luuk Ceulen
luuk@ptchr.nl
+31 73 2020 050