Case

SUSA

Activatiecampagne

 DE KLANT

SUSA is het oudste studentenuitzendbureau van Nederland, ontstaan vanuit de Utrechtse studentenwereld in 1947. Inmiddels is SUSA uitgegroeid tot een innovatief, internationaal opererend bedrijf en staat het nog altijd voor de belangen waarvoor het ooit is opgericht; werken en studeren combineren!

–  DE UITDAGING

Ieder jaar starten duizenden studenten hun HBO- of WO-opleiding. Zij gaan niet alleen studeren, feesten en sporten, maar zij gaan ook op zoek naar een nieuwe bijbaan. Zeker nu het nieuwe leenstelsel van kracht is. Aan ons de taak om een opvallende online campagne te ontwikkelen met als doel zoveel mogelijk studenten in te laten schrijven bij SUSA.

–  ONZE OPLOSSING

We ontwikkelden verschillende video’s die door middel van een split screen duidelijk maakten dat een bijbaan van SUSA perfect te combineren is met alles waar je als student mee bezig wil zijn. De video’s werden tevens doorvertaald naar een uitgebreide online bannerset. Geen student kon tijdens de introductieperiode om SUSA heen.

Video / Animatie  –  Campagne –  Concept

JA IK WIL

Op de landingspagina www.susa.nl/jaikwil vonden alle inschrijvingen plaats
met als resultaat ruim 1.100 studenteninschrijvingen.

JA IK WIL!

Op de landingspagina www.susa.nl/jaikwil vonden alle inschrijvingen plaats. Door middel van Facebook Advertising, Instagram Advertising, Youtube advertising en activatie op de introductieweken werden deze video’s verspreid.

0
NIEUWE INGESCHREVEN STUDENTEN

Meer weten?

Geef Jens een belletje, vindt-ie leuk!

tijn_small

Jens Poots
jens@ptchr.nl
+31 73 2020 050