Case

Rumbold

Modern netwerken

 DE KLANT

Rumbold organiseert bijeenkomsten, verdiepende sessies en legt contact tussen leden. Bijeenkomsten variëren van HR Directeuren Internationaal tot Onderwijs en innovatie. 


–  DE UITDAGING

Leden van een betreffende community ontmoeten elkaar 4 keer per jaar in een gesloten bijeenkomst. De uitdaging ligt in het overbruggen van deze periodes door online contact te houden en kennis te delen.

–  ONZE OPLOSSING

Door co-creatie met de medewerkers van Rumbold is een custom-made platform gebouwd in Laravel welke de huidige leden verbindt en nieuwe leden aantrekt. Het systeem kan op innovatieve wijze verbanden leggen tussen leden en communities en in de toekomst communiceren met externe systemen.

Wireframe/Design  –  Laravel development –  Optimalisatie  –  E-mail marketing  –  Hosting

MODERN NETWERKEN

Online de bijeenkomsten zien van je eigen community, kennis delen én content delen in de kennisbank.
Rumbold heeft dat alles én meer, ontwikkeld door ons in het PHP Framework Laravel (en daar zijn we best wel trots op).

DOELTREFFEND

Door gebruik van een eenvoudige User Interface en duidelijke Call-to-actions weet de doelgroep zijn weg te vinden in het platform. Van eenvoudig aanmelden voor een bijeenkomst tot uitgebreide discussies; Rumbold is er klaar voor.

LARAVEL

We gebruiken graag de nieuwste technologie en houden van klanten die dat aandurven. Het Rumbold platform loopt op custom-made geschreven Laravel code.

USER-DATA DRIVEN

Vanuit intrinsieke interesse en drang om te delen, ontstaan oorspronkelijke vraagstukken die bediscussieerd en beantwoord worden door de Rumbold Members.

USER INTERFACE

Ontwikkeld vanuit de gebruiker, ontworpen vanuit simplisme. Rumbold sluit aan bij een haastige doelgroep door eenvoud en doeltreffendheid.

SOCIAL PROOF

“The proof is in the pudding!” Dus zijn de Rumbold leden vrij om hun ervaringen te delen via Social Media en gastblogs.

PROCES

Het gehele traject van Rumbold is ontstaan vanuit user-stories, samengesteld met de Rumbold klant voor een zo optimaal mogelijke “fit”.

Welkom bij

Het vernieuwde Rumbold platform
null

Meer weten?

Geef Pim een belletje, vindt-ie leuk!

tijn_small

Pim de Brock
pim@ptchr.nl
+31 73 2020 050