Case

Oriental Webshop

Magento webshop

 DE KLANT

Amazing Oriental is met 23 fysieke winkels een landelijke speler in Aziatische levensmiddelen. Verwacht geen toko om de hoek, maar een ruime en overzichtelijke winkelketen die kan concurreren met de grotere retail-organisaties.
oriental_logokopie

–  DE UITDAGING

Het vertalen van het ruime en gecompliceerde assortiment naar een online shop waar klanten uit alle werelddelen hun weg vinden. Daarnaast deze webshop gebruiken als online tool om westerse klanten kennis te laten maken met Amazing Oriental.

–  ONZE OPLOSSING

Een technisch ingewikkelde maar op klant-niveau eenvoudige Magento webshop waar de klanten van Amazing Oriental eenvoudig hun weg vinden. Door op een goede manier gebruik te maken van Google Adwords en E-mail marketing maken steeds meer nieuwe klanten kennis met Oriental Webshop.

Wireframe/Design  –  Magento development –  Optimalisatie  –  E-mail marketing  –  Google Marketing

200% MEER OMZET

Online eenvoudig en snel alle Aziatische levensmiddelen bestellen, dát is het doel van Oriental Webshop.
Met 22 winkels in Nederland is de webshop een welkome aanvulling om een groeiende groep klanten te ontlasten.
Een zak rijst van 10kg bestel je immers liever online 😉

Magento

Succes ontstaat niet zomaar, daar is een goed assortiment, een fantastisch team én een passend systeem voor nodig. Ons beproefde ontwerp is gebouwd rondom het fantastische e-commerce systeem Magento. Door integratie met PostNL, Buckaroo en chat is het klaar voor de toekomst.

Proces

Doordat wij ook de eerste versie van Oriental Webshop maakten, weten we waar de knelpunten zitten. Door dagelijks te testen, optimaliseren en te praten met klanten is het vernieuwde systeem nóg beter aangesloten op de wensen.

Optimalisatie

Door dagelijks contact met de klanten van Oriental Webshop en het vergelijken van resultaten, optimaliseren wij de resultaten. Door het stellen van targets, het verbeteren van (mail)campagnes én het zoeken naar nieuwe kansen maken we iedere dag het verschil.

Vers & Diepvries

Door een vergaande samenwerking met vers- en diepvries leveranciers is Oriental Webshop in staat ook heerlijke dumplings en verse kokos te leveren. Wij integreerden dat in het systeem middels een maatwerk module, waardoor bezoekers in staat zijn om vanaf €50,- het thuis te laten bezorgen.

User-interface

Ontwikkeld vanuit de gebruiker, ontworpen vanuit simplisme. Oriental Webshop sluit aan bij een haastige doelgroep door eenvoud en doeltreffendheid.

Meer weten?

Geef Pim een belletje, vindt-ie leuk!

tijn_small

Pim de Brock
pim@ptchr.nl
+31 73 2020 050