Case

Mr Banner

Online platform

  DE KLANT

Onze klant (die graag op de achtergrond blijft) is actief in printing en signing. Naar alle waarschijnlijkheid heb je in je leven al meerdere prinsproducties van hen gezien.

 DE UITDAGING

Het vertalen van alle groot formaat print- én signing diensten naar een online dienst die past bij deze tijd én kan concurreren met de grote spelers. 

  ONZE OPLOSSING

Het inzetten van de fantastische techniek van Magento zorgt voor een prettige front-end en een stabiele back-end. Door een merk te ontwikkelen dat eenvoudig door te zetten is naar andere print-producten hebben wij een toekomstbestendig merk gecreëerd.

Wireframe/Design  –  Magento E-commerce –  Optimalisatie  –  E-mail marketing  –  Social marketing  –  Google Adwords

INSPIRATIE & SHOP

Een webshop is in onze ogen véél meer dan enkel een order-intake. Het gaat om de klant meenemen in je wereld,
deze vervolgens zo goed mogelijk helpen om uiteindelijk het gewenste resultaat te krijgen.

DAT ZIT WEL SNOR

Door een eenvoudig te gebruiken interface is de webshop van Mr. Banner toegankelijk voor alle doelgroepen. Ben je een pro? Dan kun je direct je spullen bestellen. Nog niet zo ervaren? Bekijk eerst de inspiratiepagina en word meegenomen in “onze” wereld.

VAN CONCEPT TOT CREATIE

“Ik heb wel een gevoel waar he naartoe moet, maar hoe het er precies uit moet komen te zien weet ik niet..”. Een vaak gehoorde uitspraak bij onze klanten, zo ook bij Mr. Banner. Daarom hielpen wij een handje bij de bedrijfsnaam, de uitstraling (print & online), fotografie en video.

MR. BANNER

Groots in groot formaat

null

Meer weten?

Geef Tijn een belletje, vindt-ie leuk!

tijn_small

Tijn Rozemond
tijn@ptchr.nl
+31 73 2020 050