Domein Zuiderbosch

  DE KLANT

Van Deursen Vastgoed heeft het markante terrein van “Domein Zuiderbosch” in bezit. Zowel het pand als het terrein zijn klaar om verhuurd te worden.

  DE UITDAGING

De uitdaging zit ‘m in het vinden van geschikte huurders voor Domein Zuiderbosch. Zowel voor de bestaande villa als de nieuw-te-bouwen kantoorpaviljoens.

  ONZE OPLOSSING

Door het creëren van een unieke eigentijdse stijl is Domein Zuiderbosch een naam waar je je bedrijf aan wil verbinden. De top-notch ontworpen kantoorpaviljoens komen tot leven in de website waardoor het aantrekkelijk is een afspraak in te plannen met de makelaar.

Wireframe/Design  –  Wordpress Website –  Optimalisatie  –  Google marketing

Modern ondernemen

Op Domein Zuiderbosch vormen oud en nieuw een geslaagde combinatie. Een historische villa
gaat de verbinding aan met exclusieve kantoorpaviljoens in een prachtige groene omgeving.

Features

WordPress

Het integreren van op maat gemaakt (interactie)ontwerp met WordPress zorgt voor een eigentijdse website welke eenvoudig te updaten is. Door het gebruik van zo min mogelijk plugins hebben we een snelle & veilige website ontwikkeld.

Branding

Bij een unieke locatie hoort een unieke huisstijl. Domein Zuiderbosch heeft zijn eigen logo, huisstijl, fotografie en videostijl gekregen die past bij de unieke locatie. Als ondernemer bent je trots om op deze locatie te zitten, iets wat de huisstijl ook uitstraalt.

Print

Een lead creëren voor deze unieke locatie is één, deze in stijl opvolgen is weer iets heel anders. Door het ontwerpen en ontwikkelen van een stijlvolle brochure is het niet de vraag óf je bij Domein Zuiderbosch kantoor wil houden, maar hoe snel dit kan.

Welkom bij

Het stijlvolle Domein Zuiderbosch

Meer weten?

Geef Tijn een belletje, vind-ie leuk!

tijn_small

Tijn Rozemond
tijn@ptchr.nl
+31 73 2020 050