Welkom in onze dug-out

Pitcher werkt voor klanten die een team willen vormen.
WIE IS PITCHER?

GEEN MEELOPERS, WEL MEEDENKERS

Het Pitcher team bestaat uit strategen, creatieven, techneuten en projectmanagers die altijd die extra mile gaan. Stuk voor stuk vakidioten bij wie je zeker weet dat je merk in goede handen is. Pitcher gaat altijd voor de winst, al moeten we alle wissels inzetten en verlengen. Voor iedere campagne, website, app en webshop gaan wij keihard aan de slag en rusten we niet tot je publiek op de banken staat.

ONZE WERKWIJZE

Luisteren

Ieder mooi project begint met een serieuze vraag, een probleem, een kans. Wij gaan samen met u om de tafel om alles duidelijk te krijgen en deze input om te zetten in een scherpe analyse.

Denken

Ons team trekt zich terug en bepaalt welke Pitcher specialisten nodig zijn om de gestelde doelen te behalen.

Voorstellen

Geen weken voorbereiding en stapels papieren waar je uren zoet mee bent. Wij komen zo snel mogelijk terug met een helder plan van aanpak. Zodat we snel door kunnen pakken.

Aanpakken

Wat we ook maken: een website, app, webshop of reclame campagne, we halen altijd het maximale uit een project. Daarbij gaan we verder dan anderen om de doelstellingen te halen of beter; te overtreffen.

Optimaliseren

Overdragen en afscheid nemen daar doen wij niet aan. Wij blijven verbonden met onze klanten en projecten. Wij kijken mee en optimaliseren waar mogelijk.

BEDENKEN, MAKEN, TESTEN EN DOOR.
OF TERUG NAAR DE TEKENTAFEL.

Bij Pitcher geloven we in doorontwikkelen. Een nieuwe website of webshop kan er geweldig uitzien en prettig werken, maar daar begint het pas. Door de resultaten te vergelijken met onze schermopnames en website Analytics zien we knelpunten en zetten deze om in nóg meer succes. Zonder goede grip, niet het juiste effect.

0
Vakidioten
0
Online projecten
0
Pitchers per maand
0
Worstenbroodjes per week (record)
ONS TEAM

ZE STAAN TE TRAPPELEN

Tijn Rozemond
Tijn Rozemond
Pim de Brock
Pim de Brock
Luuk Ceulen
Luuk Ceulen
Jens Poots
Jens Poots
Michael van Eijden
Michael van Eijden
Sophie de Vries
Sophie de Vries
Tom de Bruijn
Tom de Bruijn
Tommy de Graaf
Tommy de Graaf
Joshua de Gier
Joshua de Gier
Vacature
Vacature
(JUNIOR) ONLINE ALLESKUNNER

WIJ HELPEN JE VERDER

Voor ons is timing alles. Voor jouw uitdaging is dat niet anders.
We helpen je graag verder.